APEL DE ÎNSCRIERE LA SEMINARUL DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ETWINNING ”PROJECTS THAT MAKE A DIFFERENCE”, 19 – 20 OCTOMBRIE 2021


Cadrele didactice, membre ale platformei etwinning, care activează în școli din mediul rural din Republica Moldova, sunt invitate să se înscrie la seminarul internațional de dezvoltare profesională ”Projects that make a difference, care va avea loc online, în perioada 9 – 20 octombrie 2021. 

Evenimentul este organizat de către Biroul Național de Asistență eTwinning Slovacia și va include activități interactive axate pe învățarea bazată pe proiect. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea să lucreze în grupuri pentru a crea parteneriate educaționale și fonda noi proiecte eTwinning. 

 Criterii de participare

Candidatul trebuie:

  • să fie înregistrat pe portalul etwinning.net;
  • să fie cadru didactic într-o instituție de învățământ preuniversitar din mediul rural din Republica Moldova;
  • să fie cadru didactic de orice disciplină la treaptă de învățământ primar sau gimnazial;
  • să cunoască limba engleză nivel de comunicare (limba engleză va fi limba de comunicare a evenimentului);
  • să posede competențe de utilizare a Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor;
  • să demonstreze interes pentru susținerea și promovarea parteneriatelor școlare europene;
  • să fie deschis pentru colaborare prin fondarea și implementarea unui proiect eTwinning în parteneriat cu școlile din comunitatea eTwinning.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de candidatură până la data de 10 septembrie 2021, ora 10:00

Participarea la cursul online este gratuită, costurile sunt acoperite sursele acordate pentru programul eTwinning de către Comisia Europeană și a Ministerului Educației și Culturii al Republicii Moldova.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *