Alertă de oportunitate: HACKATHON MEDIA „PUTEREA A CINCEA”


America House Chișinău invită pe 4 iunie începând cu ora 12:00 reprezentanții instituțiilor mass-media să participe la un interviu cu Mariana Tabuncic – Manager de programe, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) să afle mai multe detalii despre cea de-a șaptea ediţie a Hackathonului media „Puterea a cincea” (https://fb.me/e/1eWIJRggz).

A șaptea ediţie a hackathonului media “Puterea a cincea” este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democraţiei, incluziunii și responsabilităţii în Moldova (MEDIA-M)”, finanţat de USAID şi UK Aid şi implementat de Internews în Moldova.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *