Academia IT- VIBE.MD Cahul te invită la Marea Deschidere


A.O. „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale” și Vibe Academy S.R.L. Vă invită pe data de 24 mai la ora 14:00 la deschiderea oficială a sediului Vibe Academy la Cahul, pe adresa or. Cahul, str. Ștefan cel Mare 34/29.
Sunt invitați toți doritorii de a face cunoștință cu programele Academiei, modul de înregistrare și participare la cursuri. De asemenea sunt așteptate familiile cu copii în care situația familială este defavorizată pentru a înregistra gratuit copiii la programele de studiu a Academiei.


Tot în cadrul deschiderii oficiale, pe 24 mai, la ora 15:00 va avea loc un master-class gratuit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-8 ani la cursul de Robotică Distractivă. Deoarece numărul de locuri este limitat, vă invităm să înregistrați copilul accesând link-ul dat: https://forms.gle/RFVbWv6vXqczGkxUA
Pe toți vizitatorii Academiei în Ziua Deschiderii îi așteaptă surprize și abonamente cu reduceri.
Filiala Vibe Academy la Cahul este deschisă în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor IT a copiilor și Tinerilor din raionul Cahul – Vibe.MD – Academie IT la Cahul”. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *