Universitatea „Ion Creangă” invită elevii la olimpiada de limbă franceză, italiană sau germană. Câștigătorii vor fi admiși la studii în afara concursului


Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” invită elevii din clasele IX, X, XI și XII să se înscrie la Olimpiada instituțională la limba franceză, limba italiană și limba germană. Deținătorii diplomelor de gradul I, II, III din clasa XII-a vor fi înscriși la studii în afara concursului la specialitatea corespunzătoare disciplinei la care au fost premiați.

Olimpiada instituțională urmează să aibă loc sâmbătă, 30 martie, cu începere de la ora 9.30. Concursul se va desfășura în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, situată pe strada Ion Creangă 1, blocul 1, etajul 7.

Elevii care nu se vor clasa pe una dintre cele trei poziții, li se vor oferi certificate de participare la Olimpiada instituțională la limba franceză, limba italiană și limba germană. Competiția se va desfășura cu prezență fizică.

Calendarul olimpiadei:
1. 15 martie-28 martie – înregistrarea pentru olimiadă;
2. 28 martie, ora 17.00 – închiderea înregistrărilor;
3. 30 martie, ora 9.30 – desfășurarea olimpiadei și rezolvarea testului;
4. 31 martie-3 aprilie – verificarea testelor;
5. 5 aprilie – anunțarea rezultatelor în cadrul evenimentului Ziua Ușilor Deschise la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Elevii care își doresc să participe pot completa acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 28 martie, ora 17.00. Pentru alte informații suplimentare puteți apela numărul de telefon 079585168.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *