Profesorii care predau la treapta liceală sunt invitați să participe la două instruiri gratuite despre educația pentru media


Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită cadrele didactice care predau la treapta liceală să participe la două instruiri în domeniul educației media. Scopul atelierelor este de a îmbunătăți competențele media ale profesorilor, astfel încât aceștia să poată promova gândirea critică în rândul elevilor prin predarea disciplinei opționale Educație pentru media.

Ambele programe de formare se vor desfășura în limba română și vor fi organizate la Chișinău. În cadrul instruirilor se pot înscrie profesorii/profesoarele care activează într-o instituție de învățământ din Republica Moldova și care vor preda în viitor cursul opțional de Educație pentru media la treapta de liceu.

Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi acoperite de organizatori. CJI îndeamnă profesorii să se înregistreze din timp, întrucât numărul de participanți pentru fiecare atelier este limitat.

Instruirile vor avea loc după cum urmează:
12-14 aprilie 2024 – instruire la treapta de liceu, în limba română;
19-21 aprilie 2024 – instruire la treapta de liceu, în limba română.

Instruirile vor fi livrate de formatoarele Loretta Handrabura și Natalia Grîu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *