Webinar “Utilizarea platformei GeoGuessr”


Știm că în ultimul an ai aflat despre multe platforme digitale interesante, dar mai este una, care ne permite să călătorim în locații uimitoare din toată lumea🙃. Poate pare greu de crezut, însă acest lucru este posibil și în mediul virtual, chiar în fața calculatorului sau telefonului!

În urma organizării a 10 ediții on-line a evenimentului World Wild Quest, Clubul Voluntarilor revine cu un webinar despre utilizarea platformei GeoGuessr. Platforma dată permite vizualizarea locurilor pitorești din orice colț al lumii🏜, permite modelarea rapidă a lecţiilor, proiectarea mai multor variante de fixare şi de evaluare a cunoştinţelor şi competenţelor, uşurând mult misiunea profesorului👩‍🏫.

Astfel, în cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia să învățați instrumentele de bază ale acestei platforme, să vă creați propriul cont și să realizați propriul quest. Îndeamnă-ți prietenii, colegii și chiar profesorul sau profesoara de geografie, istorie să participe la acest webinar, unde vom învăța împreună cum funcționează această platformă! Garantăm un bagaj de cunoștințe noi și provocări pe cinste.

🤩Când va avea loc evenimentul? 🧐
Evenimentul va avea loc duminică, 21 februarie, ora 14:00.

Cum te poți înregistra? 🤔
Completează formularul dat: https://forms.gle/juGv8RbEQSK7QCGv8

Cum va avea loc evenimentul? 🤗
După ce te vei înregistra, organizatorii te vor contacta și îți vor oferi mai multe detalii despre eveniment.Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *