Webinar: How to apply for the Speaker Program?


Ambasada SUA în Moldova a anunțat recent deschiderea aplicațiilor pentru Programul Speaker. Programul Speaker promovează familiarizarea cu  instituțiile SUA și cu contextului politic, economic, social și cultural american. PAS Chișinău primește propuneri de programe care implică vorbitori și experți din Statele Unite în programe care includ, dar nu se limitează la: seminarii, ateliere, conferințe, etc..

Programul își dorește să construiască și să consolideze cunoștințele și abilitățile esențiale pentru dezvoltarea comunităților din Moldova. Dacă vă întrebați ce reprezintă acest program și cum puteți aplica, America House Chișinău vă invită la un webinar live pe Facebook cu Andrei Cușnir – coordonator de programe pentru absolvenți la ambasada Statelor Unite ale Americii în Moldova, care vă va îndruma cu privire la procesul de înscriere și vă va răspunde la toate întrebările.

Vă rugăm să consultați anunțul Programului Speaker și să vă pregătiți întrebările în avans: https://www.grants.gov/web/grants/view-opportunity.html?oppId=330553


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *