Virtual summer camp: Career Growth and Entrepreneurship Camp


👉 Formular de aplicare: https://forms.gle/QgAThCv2ZojLyJkFA
______________________________________________________

“Leave the cage, make a change!”

America House Chisinau și Camelot Partners – HR, Training & Team Building te provoacă să participi la tabăra de vară online “Career Growth and Entrepreneurship Camp”, pe parcursul căreia vei descoperi domeniul antreprenoriatului.

Alături de semeni și mentorii taberei, oameni cu experiență în domeniu, îți vei definitiva propria idee de afaceri, vei afla din prima sursă cum poți deveni un antreprenor de succes, cum o afacere poate aduce un impact pozitiv în societate și nu doar!

Criterii de participare:
– Vârsta: 16-19 ani.
– Cunoașterea limbii române.
– Ai o idee de afaceri.
– Dedicare și responsabilitate: activitățile se vor defășura în perioada 20-25 Iulie seara (în zilele de lucru), iar sâmbătă, în prima parte a zilei (25 Iulie) va avea loc etapa de prezentare a proiectului.
– Ai un gadget, laptop sau smartphone (preferabil laptop), cu conexiune stabilă de internet prin care te vei putea conecta la activitățile taberei.

Tabăra se va desfășura online, în limba română. E nevoie doar de angajament, dedicare și un gadget cu conexine stabilă la internet. 🌟🌟🌟Aplică până pe 14 Iulie, completând formularul de mai sus și stai cu ochii pe această pagină pentru alte detalii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *