UpGrade#18: Ce este motivația și de unde o luăm?


Cum îi motivăm pe copii să învețe? Cum facem să le trezim și să le menținem motivația? Ce îi motivează pe tinerii de azi? Ce metode/subiecte ar trebui să alegem ca să-i motivăm pe copiii de azi să învețe? Sunt poate cele mai frecvente dileme pe care le aud în discuțiile despre educație. Profesori, părinți și autorități își pun aceste întrebări. Și foarte probabil că și tinerii și le pun.


Ca să putem să ne gestionăm conștient motivația, adică s-o găsim și s-o menținem, avem nevoie, mai întâi de toate, să înțelegem ce este motivația, din ce se compune.
Vă invităm la o întâlnire a comunității UpGrade în Educație unde împreună cu părinți, profesori, elevi și oricine este interesat de educație și dezvoltare personală vom afla din ce se naște motivația, cum funcționează motivația internă și cea externă, dacă putem sau nu să-i motivăm pe alții, cum ne îngrijim de propria motivație.

14 decembrie, ora 15.00 – 18.00
Liceul de Creativitate și Inventică “Prometeu-Prim”, str. Nicolae Iorga, 2.

Facilitator: Victoria Coroban, trainer de dezvoltare personală, Asociația pentru Educație Conștientă
Partener: Inna Negrescu-Babuș, cercetător științific, președinte al A.O. PROED

Eveniment organizat de Asociația pentru Educație Conștientă, Asociația PRO Educație și Dezvoltare PROED și Liceul de Creativitate și Inventică “Prometeu-Prim”.

Pentru o bună organizare, vă rugăm să completați formularul de înscriere: https://forms.gle/GB6fQYBrdavuTrfMA ,
iar la eveniment puteți face donații benevole pentru activitățile comunității UpGrade în Educație.
Înscrierile se fac până vineri, 13 decembrie, ora 23.59.
********************************************************************
Întâlnirile comunității UpGrade în Educație au drept scop dezvoltarea personală și profesională a celor care doresc să facă schimbări în educația din Moldova, părinți, profesori, formatori, antreprenori în domeniul educației, studenţi, elevi sau persoane pasionate de educație. La aceste întâlniri învățăm despre aspectele pe care vrem să le schimbăm sau să le îmbunătățim în educație. Metodele interactive de învățare pe care le folosim și discuțiile deschise ne ajută să conștientizăm aspectele care ne deranjează și să găsim soluții. Suntem convinși că schimbarea începe de la fiecare din noi și nu am putea oferi o educație mai bună fără să contribuim, în primul rând, la dezvoltarea noastră personală și apoi la mobilizarea comunității în ansamblu. Tocmai de aceea la evenimentele comunității UpGrade în Educație se întâlnesc la un loc și părinți, și profesori, și ong-iști, și antreprenori, și studenți și elevi, care au astfel ocazia să înțeleagă punctul de vedere a celuilalt și să găsească soluții pentru o educație mai bună.
https://www.facebook.com/UpGradeinEducatie/
https://www.facebook.com/ProfesoriInspirati/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *