Uniunea Elevilor din Moldova te cheamă să te alături echipei


📢❗️Ești un tânăr activ și plin de energie pe care ai vrea sa o folosești la realizarea unor lucruri frumoase? Acum e șansa ta să dai start unei noi provocări. Uniunea Elevilor din Moldova te cheamă să te alături echipei. Dacă simți nevoia să schimbi ceva în sistemul nostru educațional și să dezvolți aptitudini de lider și activist, atunci această oportunitate este cât se poate de potrivită pentru tine.

Obiectivele principale ale Uniunii Elevilor din Moldova:
1️⃣Intermedierea relației dintre elevi şi autorități;
2️⃣Reprezentarea elevilor ca beneficiari principal ai sistemului educațional din Republica Moldova;
3️⃣Asigurarea participării active a elevilor în procesul decizional în legătură cu problemele care îî vizează;
4️⃣Supravegherea respectării drepturilor elevilor.

UEM o structură bazată pe valori democratice, formată exclusiv din elevi și pentru elevi, misiunea căreia este aducerea în prim-plan a vocii elevilor și promovarea participării elevilor la configurarea unui sistem educațional modern și performant și eliminarea abuzurilor din mediul școlar.

🌎Totodată, experiența UEM a contopit de nenumărate ori plăcutul cu utilul, oferind oportunități de creștere sub egida OBESSU (The Organising Bureau of European School Student Unions) prin diverse traininguri petrecute peste hotarele țării. Așadar, membrii cei mai activi și interesați ai UEM pot da relevanță ONG-ului călătorind și cunoscând o multitudine de oameni frumoși.

❗️Așadar, tu poți fi următorul ce-și va înșira în palme experiențe de nemaipomenit și o dezvoltare multilaterală împreună cu oameni frumoși! Pentru a deveni membru UEM este necesar să completezi acest formular:
https://forms.gle/N44wUBf5GV1AnBrM8

Înregistrările pot fi făcute până pe 10 iunie.
Mai multe detalii despre organizație găsești pe pagina de Facebook a Uniunii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *