Trivia Quiz: Arab-American Heritage Month


America House Chișinău îi invită pe toți elevii, profesorii și pe cei curioși să afle mai multe despre cultura arabo-americană, fie să ne împărtășească cunoștințele lor, fie să participe la test pentru a obține mai multe informații despre această sărbătoare specială.

Evenimentul va avea loc pe 1 aprilie, în limba engleză, începând cu orele 17:00 pe ZOOM.

Asigurați-vă că vă înregistrați la eveniment care se va desfășura pe platforma ZOOM: https://forms.gle/BPQbDMzDBzT9wspd9

Focus: Luna patrimoniului arabo-american: Un concurs distractive în care participanții nu numai că au posibilitatea de testeze cunoștințele, ci să afle mai multe detalii despre această sărbătoare, dar și despre cultura americană.

În aprilie 2017, s-a stabilit ca luna aceasta să devină oficial Luna Națională a Patrimoniului Arabo-American. Luna aceasta sărbătorește istoria și cultura arabilor americani. Această comunitate își au rădăcinile ancestrale într-o gamă largă de țări arabe. Majoritatea arabilor americani provin din Liban, apoi Siria, Palestina, Irak, Egipt, Yemen și Iordania. Lumea arabă este formată din peste 20 de țări care se întind din Africa de Nord până în Golful Persic. Astăzi, în Statele Unite trăiesc peste 3,5 milioane de arabi americani. Scopul Lunii Națiunii Naționale Arabo-Americane este de a conștientiza aspectele distincte și diverse ale culturii mixte.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/3nSFlqqHU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *