Toți tinerii din sudul țării, care vor să facă un internship la o companie IT din Cahul, sunt invitați să participe!


Tinerii din sudul țării care au peste 18 ani și sunt pasionați de tehnologii informaționale sunt invitați să participe la un program de internship la compania Halley KM și Fundația Inotek.

Pentru a aplica la internship, candidații trebuie să completeze un formular și să prezinte CV-ul, iar ulterior, persoanele selectate vor participa la un interviu cu reprezentanții companiei.

Viitorii stagiari trebuie să aibă mai mult de 18 ani și să cunoască limba românăengleză (termeni de specialitate) și italiană (nu e obligatorie, dar reprezintă un avantaj). De asemenea, tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a lucra patru ore pe zi, timp de două luni, să fie responsabili, punctuali și flexibili.

Termenul limită de aplicare este 20 februarie, iar numărul de locuri este limitat. Vă puteți înregistra aici.

Stagiul de practică le va oferi tinerilor oportunitatea de a construi relații în industrie, de a fi ghidați de mentori și de a interacționa cu angajații companiei. Totodată, internshipul va contribui la dezvoltarea abilităților practice ale stagiarilor. Cei mai buni candidați vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul întreprinderii.

Internshipul este organizat de Fundația Inotek în parteneriat cu Halley KM – companie IT, în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *