TEKEDU: Empowering Young People in Tech and Entrepreneurship


TEKEDU este o organizație non-profit care îi împuternicește pe tineri să dobândească abilități digitale și IT din secolul XXI în Moldova, prin educație tehnică, leadership și antreprenoriat social.

Vă rugăm să vă asigurați că vă înregistrați la eveniment, deoarece va fi pe platforma ZOOM: https://forms.gle/1ViXnbQy5kHnf7RF6

America House Chișinău invită toți tinerii pasionați de IT să se alăture evenimentului nostru cu Abayomi, care va vorbi despre cum a fondat TEKEDU și despre abilitățile și cunoștințele pe care le-a dobândit în procesul de conducere a organizației.

Abayomi Ogundipe este co-fondatorul TEKEDU, Moldova. De asemenea, este un antreprenor social. Aba este și co fondator la GirlsGoIT în Moldova, un program comunitar premiat care încurajează fetele să parcipe în IT (tehnologia informației) și STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică). Domnul Ogundipe a făcut, de asemenea, parte din Comunitatea Global Shapers din Chișinău, un program al Forumului Economic Mondial.

Pe 23 februarie, ne vedem pe ZOOM începând cu orele 17:00. (https://fb.me/e/3jlmeuYkq)

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *