TABĂRA DE VARĂ DE JOCURI INTELECTUALE PENTRU TINERII DE 15 – 20 ANI


Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, a 14-a ediţie! Şi în acest an evenimentul este realizat cu suportul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (proiect implementat în cadrul Programului de Granturi 2020).

Tabăra va avea loc în luna august și va dura 7 zile (datele exacte vor fi comunicate mai târziu și depind de situația generală în țară). Vârsta participanților: 15 – 20 de ani. Pentru că dorim ca la Tabără să ajungă cât mai mulți tineri interesați de jocuri intelectuale, limităm participarea celor care au fost la edițiile anterioare.

Pentru a te înscrie, completează formularul de participare, până pe 30 iunie 2020.

Primim formulare în perioada 16-30 iunie 2020.
Activitățile se vor desfășura în limba română. Pot aplica tineri din Republica Moldova și nu numai.

PROGRAMUL TABEREI:

Programul taberei include o gamă largă de jocuri intelectuale. Astfel, tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă, jocuri ce le vor testa cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în circumstanțe diverse. Lista de activități include peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive, precum Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. Programul extins mai include și seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Pe parcursul săptămânii se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și analiza complexă a întrebărilor. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ; vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Datorită suportului MECC și al partenerilor, participarea la această ediție a taberei este gratuită, fiind acoperite: cazarea, alimentația, participarea la toate activitățile și transportul Chișinău – Leordoaia – Chișinău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *