SuperTeach webinar – Clasa de Acasa!


Clasa de Acasă devine Clasa SuperTeach, marți, 26 mai, începând cu ora 15.30, când vă așteptăm alături de reprezentații unor frumoase comunități de dascăli: Diana Bucuță, un inspector școlar pe care îl admir cu adevărat, Carmina Vakulovski, un profesor care inspiră mii de colegi din comunitățile Aspire Teachers și Partners, și Claudia Carstocea, profesor SuperTeach, un dascăl dedicat în clasă și dincolo de ea.

Sunt Diana Brătucu, mamă de Vlad, soție de IT-ist, profesor SuperTeach, învățătoare îndrăgostită de copii și pasionată de educație, și vă invit la ultima întâlnire cu profesorii din ”Clasa de Acasă”, reușind să avem ca invitați reprezentanții tuturor actorilor educaționali fără de care lucrurile nu se pot mișca în direcția potrivită suficient de repede: profesori, elevi, părinți, reprezentanți ai comunității.
Alături de noi vor fi 3 dascăli care construiesc comunități în școală și în afara ei:
– Diana este dăscăliță de peste 30 de ani, din care 11 a fost învățătoare în școala în care a fost și elevă, 2 ani i-a petrecut acasă crescând o minune de pui, azi student la Cluj-Napoca, și, de aproape 18 ani, este inspector pentru învățământ primar la ISJ Sibiu. În acestă perioadă, a fost mereu în alături de învățătorii din Sibiu, cu grijă și sprijin pentru colegii ei, într-o creștere profesională puternică, ÎMPREUNĂ.
– Carmina este profesor la Liceul „Andrei Mureșanu” din Brașov și administrator al grupului PARTNERS și Aspire Teachers Alumni și fondator al primei reviste on-line, TIUK! Carmina are o experiență profesională de peste 25 de ani de carieră ca profesor la toate nivelurile de învățământ, inspector școlar, consilier, formator, mentor, membru al Comisiei naționale pentru învățământ primar și al Comisiei pentru discipline socio-umane.
– Claudia este profesor SuperTeach, învățătoare la Școala Nr.38 “Dimitrie Cantemir” din Constanța, mama de băiat de aproape 16 ani, îndrăgostită de copii, călătorii, natură, artă și lectură.

Vă invităm să vă înscrieți aici înainte de eveniment: (acces gratuit): https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwrd-6uqDwuHdwtMbjCpgKo7qaZlVOLA4-H

MARȚI, 26 mai, ora 15.30, ZOOM, vă așteptăm să învățăm împreună în ”Clasa SuperTeach”:
– Meeting ID: 886 0766 7478
– Password: clasa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *