Studii de formare continuă gratuite


La Departamentul de Fizică al Universităţii Tehnice a Moldovei (UTM) pe parcursul anilor au fost elaborate şi implementate manualele şi culegerile de probleme de Fizică pentru ciclul liceal, care se utilizează până în prezent în majoritatea liceelor.

Pe lângă aceasta, în unele licee se utilizează Trusa de mecanică asistată de calculator, elaborată în cadrul Departamentului, cu ajutorul căreia poate fi realizat un număr mare de lucrări de laborator şi practice asistate de calculator (circa 70 de lucrări). Recent a fost editată o nouă culegere de probleme pentru ciclul liceal (http://fizica.utm.md/) și planul de învăţământ şi curriculumul pentru formarea continuă a cadrelor didactice din ciclul liceal la programul „Fizica şi Didactica Fizicii şi Astronomiei” (http://fizica.utm.md/) .

În acest context, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, vă îndeamnă să participați la studiile de formare continuă gratuite, în perioada 28.02.2020-14.03.2020 ce vor finaliza cu eliberarea unui certificat al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Înscrierea la cursuri se va realiza la numărul de telefon 022-509-917 sau la adresa alexandru.rusu@fiz.utm.md


One Reply to “Studii de formare continuă gratuite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *