Spring Bootcamp IoT | Smart Home


Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă ai avea o casă inteligenta? Sau poate ai văzut filme în care actorii vorbesc cu casele lor sau pot aprinde lumina doar dacă bat din palme?

Ei bine, dacă și tu vrei sa-ți transformi casa într-un sistem inteligent sau să conectezi lumina la un “creier artificial”, îți este interesantă tehnologia sau pur și simplu vrei sa încerci un domeniu nou în tehnologie, dar ai deja ceva cunoștințe în programare sau electronică, acest bootcamp este pentru tine!

Spring bootcamp IoT este un program de cursuri online în care vei învăța despre sisteme IoT (Internet of Things), sensori, motoare și alte componente electronice timp de 3 săptămâni, iar la final vei avea o lună să-ți construiești propriul proiect IoT – Smart Home, în cadrul căruia vei conecta câteva componente ale casei tale la un sistem inteligent. Vei lucra într-o echipă ”virtuală”, cu încă 2-3 participanți, veți lucra de la distanță. Sau dacă ai frați sau surori, îndeamnă-i să aplice și veți lucra împreună la proiect.

Clubul Ingineresc Micro Lab îți va asigura cursuri online, acces la mentori și îți va livra echipamentele electronice la ușa casei tale. Participarea este gratuită, însă noi iți vom împrumuta echipamentele electronice, iar tu va trebui sa le returnezi la final. În plus, pentru cele mai reușite proiecte, avem PREMII și pentru toată lumea avem DIPLOME!

Start bootcamp: 19 mai
Taxa de participare: gratis
Organizator: Clubul Ingineresc Micro Lab
Vârstă participanți: 16-30 ani (cu mici excepții)
Locație: Online
Program: 3 săptămâni de cursuri online a cîte 2 sesiuni pe săptămână, după care o lună de lucru la proiecte împreună cu mentorii

Sună interesant? Hai cu noi! https://bit.ly/2S3G6pN

Acest material/eveniment a fost produs/organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.
#usaid#sweden#ukaid


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *