Skills For Jobs Conference


Banca Mondială organizează o conferință în cadrul căreia participanții vor discuta constrângerile legate de competențe pentru ocuparea productivă a forței de muncă și modul de abordare a acestor provocări pentru a extinde oportunitățile de angajare în Republica Moldova.

Conferința va întruni reprezentanți din sectorul public, comunitatea de afaceri, mediul academic, parteneri de dezvoltare, centre analitice și societatea civilă pentru a discuta politici și abordări întru susținerea dezvoltării competențelor și creării locurilor de muncă, mai multe ca număr și mai bune, pentru oamenii din Moldova.

Un grup distins de experți va discuta o serie amplă de subiecte, inclusiv competențele-lipsă pe piața muncii din Republica Moldova, cererea pentru competențele moldovenilor în străinătate, sprijinirea tinerilor în procesul de tranziție spre locuri de muncă productive, oportunitățile generate de schimbările tehnologice și acțiunile de politici pentru promovarea dezvoltării competențelor.

Discuțiile în cadrul fiecărei sesiuni vor fi bazate pe cercetări și analize produse de Grupul Banca Mondială, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Fundația Europeană de Formare.

Mai multe informații despre eveniment – http://wrld.bg/XSj330osdBY

N.B. Participarea doar conform invitațiilor.

Mai multe pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *