SIGUR PE DOUĂ ROȚI


Din secolul XIX omenirea utilizează pe larg o invenție comodă și sigură – bicicleta, în unele regiuni aceasta este un vehicul de neînlocuit. La noi în țară fiecare copil visează la o bicicletă, maturii se aventurează în curse de ciclism, iar unii amatori o utilizează chiar pe rol de transport zilnic. Indiferent cât de des mergem cu bicicleta, e esențial să cunoaștem regulile de circulație pentru bicicliști, mai ales că respectarea lor ne ajută să evităm incidentele neplăcute în trafic. 

În acest context, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în parteneriat cu Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP, Centrul „Vehicul” și reprezentanții proiectului „Ciclism Urban” au inițiat o campanie de informare despre siguranța bicicliștilor în trafic: „Sigur pe două roți”.

Campania va demara în data de 06 august 2020, ora 16:00 prin intermediul unui tutorial din care vei putea afla tot ce trebuie să știi despre regulile de circulație, obligațiile și interdicțiile pe care le ai în trafic, dar și sfaturi utile ca să circuli în siguranță cu bicicleta.

Pe durata lunii august, în cadrul campaniei de informare vor fi plasate mai multe postere informaționale cu instrucțiuni pe înțelesul fiecărui, despre circulați în siguranță cu bicicleta.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la link-ul: https://forms.gle/kWpwxCkNLMTACYcb7 și să urmărești pagina noastră www.artico.md și pagina de facebook. https://www.facebook.com/artico.md/

Fii cu ochii pe noi!

Siguranța are prioritate!

Echipa ARTICO


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *