Seminar național instructiv-practic în domeniul coregrafic


Centrul Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO organizează Seminarul național instructiv-practic în domeniul coregrafic cu genericul: „Modalități de valorificare a folclorului coregrafic”, beneficiari fiind conducătorii de ansambluri de dans popular.

Seminarul se va desfășura în perioada 16-17 octombrie 2019, în incinta Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO (mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 169).

Timp de două zile participanții vor fi antrenați în ateliere și lecții practice oferite de Petre Șușu, Director Ansamblul Folcloric Profesionist din Iași și Iliuț Brăileanu, Directorul Palatului Copiilor din Slatina.

Organizatorii asigură instruire gratuită şi oferă suport de curs. Cheltuielile de cazare şi alimentare, la necesitate, vor fi suportate de instituția ce deleagă.

Pentru a beneficia de un loc de participant te rugăm să confirmi prezența până la data de 14 octombrie 2019 curent, la adresa de e-mail: articomobility@gmail.com sau la numărul de telefon (022) 856-247, Ana Bezărău, metodist principal.

Mai multe pe pagina de facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *