Seminar metodologic republican al profesorilor: “Formarea profesorilor pentru a ajuta elevii la realizarea proiectelor de cercetare și a proiectelor cu conținut creativ


Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” și Institutul Regional de Educație Pedagogică Postuniversitară “C.D. Ushinsky” din Chernihiv, Ucraina, în parteneriat cu Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului” vă invită la SEMINARUL METODOLOGIC REPUBLICAN AL PROFESORILOR: Formarea profesorilor pentru a ajuta elevii la realizarea proiectelor de cercetare și a proiectelor cu conținut creativ (Educația STEM/STEAM).

Seminarul se va desfășurat timp de două zile.

22 ianuarie 2021, între orele 14:00-17:00, online pe Google Meet https://meet.google.com/gsp-mtgf-udc
23 ianuarie 2021, între orele 14:00-17:00, online pe Google Meet https://meet.google.com/xgb-rzpn-his

Pentru participare vă puteți înregistra aici: http://bit.ly/3bRQBak


6 Replies to “Seminar metodologic republican al profesorilor: “Formarea profesorilor pentru a ajuta elevii la realizarea proiectelor de cercetare și a proiectelor cu conținut creativ”

  1. Bună ziua! Sunt nespus de curioasă sa particip în cadrul acestui Seminar metodologic. Consider că este binevenit spre ajutorul profesorilor pentru a le dezvolta noi cunoștințe de a realiza cu elevii proiecte de cercetare și proiecte cu conținut creativ. Va mulțumim pentru invitație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *