ROBOmaraton extinde termenul de aplicare


Veste bună pentru cei ce nu au reușit să se înregistreze la primul maraton online în domeniul Roboticii. Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO prelungește termenul de aplicare până pe data de 17 iulie 2020! Completează formularul https://forms.gle/p7D6nZRD1ctVxGoE6 și intră în cursă.

Reamintim, scopul maratonului-online „ROBOmaraton” este promovarea competențelor STEM, a creativității și a abilităților inginerești prin crearea unui mecanism de imprimare dintr-un set de robotică Lego mindstorms EV3 core.

Cine poate participa? cadre didactice din țară ce pot prelua/avea acces la un set Lego mindstorms EV3 core pe tot parcursul maratonului, de la instituția de învățământ în care activează. Înainte de a aplica, vă rugăm să consultați regulamentul evenimentului: (DESCĂRCAȚI AICI – click)

Cum ne înregistrăm? Înregistrarea se face prin completarea formularului:  https://forms.gle/p7D6nZRD1ctVxGoE6 până la data de 17 iulie 2020;

Toți participanții, care au ajuns în finala maratonului, vor primi certificate de participare în format electronic cu un număr de 20 ore, iar instituțiile de învățământ ce au oferit seturile cadrelor didactice vor primi diplome de mulțumire.

Participanții câștigători vor primi diplome de merit: Locul I, II, III. Iar câștigătorul locului I, va primi un premiu bănesc în valoare de 500 MDL din partea partenerului evenimentului, compania Crunchyroll.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *