Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru un copil flămând, un vârstnic singuratic sau pentru o familie nevoiașă!


Știați că în Republica Moldova cea mai mare organizație de caritate non-profit este AO „CONCORDIA. Proiecte Sociale”?

CONCORIA Moldova a reușit numai în anul 2020 să ajute peste 3 534 de persoane social vulnerabile din peste 46 de localități ale țării, dintre care aproximativ 1 877 sunt copii nevoiași sau rămași fără ocrotire părintească.

Pentru a fi avocatul și vocea atâtor săraci și orfani, eforturile și cheltuielile sunt enorme. De aceea, pentru că în perioada 01 Ianuarie – 30 Aprilie fiecare din noi are în responsabilitatea sa, depunerea declarației pe venitul anual, CONCORDIA Moldova vă invită să vă exercitați și dreptul civic de a gestiona o parte din acești bani, prin aplicarea mecanismului de 2 %. Astfel, contribuiți la îmbunătățirea situației comunității noastre.

Tot ce trebuie să faceți este să:

  1. Mergeți la oricare dintre oficiile Inspectoratului Fiscal, să completați formularul CET 18 – Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit.
  2. La ultima rubrică din formular – secțiunea Facultativă, să indicați în dreptul câmpului M1 – codul fiscal al organizației noastre –1011620006720.

ATENȚIE! Desemnarea a 2% nu presupune achitarea unei taxe suplimentare!

Ajutați ca aceste persoane nevoiașe să primească în continuare un sprijin, o masă caldă și speranța în ziua de mâine, redirecționând 2% din impozitul pe venitul anual către AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *