Profesorii universitari pot participa la ediția „Scholarship” în cadrul programului Tekwill Ambassadors Program.


Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare și al Guvernului Suediei invită profesorii universitari să participe la ediția „Scholarship” în cadrul programului Tekwill Ambassadors Program.

Programul de burse de la Oracle (Java, SQL) va oferi profesorilor cunoștințe solide și practice în domeniul Java sau SQL, care în prezent sunt unele dintre cele mai solicitate pe piața muncii.

Toți profesorii, care se vor înregistra la programul de burse vor beneficia de:

o instruire oferită de către profesionștii din domeniul,
accesul la materiale didactice accreditate de Oracle,
un voucher pentru obținerea certificării internaționale.
Pentru a răspunde prompt la schimbările și dezvoltarea accelerată a sectorului IT, tinerii profesioniști care vor urma o carieră in IT ar putea deja de pe bancile universitare să dobîndească cunoștințele și competentele de care au nevoie companii IT în crearea noilor soluii tehnice.

Vă rugăm să transmiteți această invitație profesorilor de facultățile IT, care ar putea sa beneficieze de oportunitatea acumulării noilor experiențe în domeniul tehnologiilor.

Valoficând timpul, care în ziua de azi reprezintă o resursă semnificativă, am aprecia daca profesorii ar putea să se înregistreze pînă pe data de 24 iulie, încît de pe 1 august să începem cursurile respective.

Înregistrarea pentru participarea la programul de burse Oracle poate fi efectuată prin completarea chestionarului online: https://tekwill.typeform.com/to/r5jjnuw0.

Vă rog, să nu ezitați să mă contactați în cazul în care veți avea întrebări.

Cu respect,
Irina Oriol,
Deputy Project Coordinator
Tekwill, Moldova ICT Excellence Center Project
e-mail: ioriol@ict.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *