Procesul de reconstrucție a centrelor de excelență este în vizorul Ministrului Educației, Culturii și Cercetării


Urmare a vizitelor efectuate de către Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu POPOVICI în instituțiile din subordine, astăzi 03 ianuarie 2020 a fost convocată o ședință de lucru în care a fost abordat subiectul procesului de reconstrucție a centrelor de excelență.

În cadrul ședinței au participat reprezentanți ai subdiviziunilor ministerului, directori ai centrelor de excelență, antreprenorii și responsabilii tehnici. Ministrul Corneliu POPOVICI a reiterat necesitatea respectării termenelor de reconstrucție stabilite prin contratele de antrepriză și a solicitat responsabililor, în termen de două săptămâni, actualizarea informației privind stadiul de realizare, identificarea factorilor ce tergiversează realizarea lucrărilor de reconstrucție și prezentarea soluțiilor pentru depășirea acestora.

În prezent, lucrările de reconstrucție se desfășoară în cadrul Centrului de excelență în educație artistică ”Ștefan Neagă”, Centrul de excelență în energetică și electronică, Centrul de excelență în construcții și Centrul de excelență în economie și finanțe.

Este de menționat că lucrările de reconstrucție se desfășoară în contextul implementării Strategiei de modernizare a învățământului profesional tehnic, cu suportul financiar al Uniunii Europene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *