Participă la proiectul „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”


✅Ești membru al unui ONG sau grup de inițiativă și dorești să înveți mai multe despre sustenabilitatea financiară ? Atunci participă la proiectul „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”, organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală.
📌Proiectul are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019. Ne propunem să instruim 20 de persoane printre care poți fi și TU.


🧐Vei învăța într-un mod non-formal despre:
• Antreprenoriatul social, care va include: Ce este economia socială?; Forme organizaționale juridice relevante pentru antreprenoriat?; Taxe; Antreprenoriatul social în Republica Moldova; Percepția generală a antreprenoriatului social; Scurt – descrierea proiectelor care vizează dezvoltarea spiritului antreprenorial social; Legislația în vigoare. 
• Instrumente și mecanisme de colectare de fonduri; Donarea prin SMS; Colectare de fonduri prin intermediul evenimentelor; Colectare de fondurilor de la egal la egal; Campanii de colectare de fonduri; Identificarea donatorilor.


• Vei organiza o campanie de colectare fonduri, pentru a înțelege personal, cum funcționează aceasta.
Instruirile vor avea loc în mun. Chișinău, iar organizatorii își asumă cheltuielile de cazare și alimentare. 
📝Tot ce trebuie să faci e să fii dornic de a învăța și să completezi formularul: https://forms.gle/FkRMVB1mC4dW7bGD7
până la data de 1 septembrie 2019. 
Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *