Participă la preselecția pentru Hackathon-ul „REClama”


Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în data de 25.01.2020 Hackathon-ul „REClama”.
Evenimentul are ca scop stimularea, motivarea și promovarea interesului față de procesul de filmare și editare a video, dar și dezvoltarea spiritului competitiv în rândul elevilor.

La Hackathon-ul „REClama” pot aplica echipe formate din maxim 6 membri și minim 3 membri, cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani, însoțiți de un mentor (profesor).

Evenimentul se va organiza în 2 etape:
1. Preselecția
Echipele cointeresate de participare vor transmite până pe data de 17.01.2020 un video de maxim 2 min, în care va fi filmată echipa ce va relata motivația de a participa la competiție. Video va fi transmis completând formularul online https://forms.gle/kMM52io3HUGKxJR98

2. Marea competiție
Din toate echipele aplicate, vor fi selectate doar 10 echipe, de către un juriu specializat în funcție de video creat cu motivația de participare a acestora. Echipele ce au trecut preselecția, vor fi anunțate după data de 17.01.2020.
Doar echipele selectate vor participa în competiția finală.
În cadrul competiției va fi dată sarcina de a crea un video publicitar la un anumit produs, oferit de sponsorul general al evenimentului.
Toate echipele participante în marea competiție vor primii premii din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret . Parteneri: Compania Ellation Moldova, Crunchyroll, Corso Pizza, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova, Compania Buelo, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creanga”, sponsor SC “Beatrice-Com” SRL

Pentru alte detalii, scrieți-ne la adresa de email maria.pasat@artico.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *