Participă la o Simulare a procesului de vot


În cadrul Campaniei de informare privind participarea la vot a tinerilor „Votul tău – Viitorul nostru”, Centrul Municipal de Tineret Chișinău în parteneriat cu CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral organizează Simularea Procesului de Vot!

„Activitatea va avea loc miercuri, 28 octombrie 2020 de la ora 15:00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Tinerii sunt invitați să participe în calitate de funcționar electoral, observator sau alegător. 

Locația: Centrul Municipal de Tineret Chișinău (adresa: sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru 3/2)

Doritorii se pot înregistra pe linkul : https://centrulchiinu.typeform.com/to/Sf3tLF

Centrul Municipal de Tineret Chișinău este o instituție ce prestează un complex de servicii comunitare adresate pentru toate categoriile de tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) a fost constituit pe lîngă Comisia Electorală Centrală (CEC) în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali, inclusiv a persoanelor din Registrul funcţionarilor electorali, perfecţionării profesionale continue a acestora, subiecţilor implicaţi în procesul electoral din Republica Moldova, precum şi altor persoane interesate.

Pentru detalii ne puteți contacta la adresa de email: info.centrultineret@gmail.com  sau la numărul de telefon 022 482 420

Responsabil de campanie: Vasluian Marta, specialist CT Chișinău


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *