Participă la lansarea online a platformei educatieonline.md


După multă muncă în regim alert, multe provocări și multe duble la filmat, care încă mai urmează, platforma educatieonline.md se lansează astăzi oficial. La ora 17:00, sunteți invitați să urmăriți filmul de lansare a Proiectului Educație Online, care va fi transmis live pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/educatieonline.md/ și la Moldova 2.

Platforma dispune de o bibliotecă digitală, creată cu scopul de a asigura procesul de învățare la distanță a tuturor elevilor.
Biblioteca va conține în primă fază, aproximativ 2.500 de lecții video, iar în faza doi, circa 4.500 de lecții, pentru elevii claselor I-XII, la 15 discipline, inclusiv profil real / profil umanistic. Lecțiile înregistrate vor fi atât în limba română, cât și în limba rusă.

La elaborarea conținutului video, sunt implicați peste 300 de profesori din 69 de instituții de învățământ, cu ghidajul mai multor echipe de experți, coordonatori, operatori și voluntari.
Educație Online vă pune la dispoziție lecții înregistrate în format video, care au rămas a fi predate până la sfârșitului anului școlar 2019-2020, conform curriculumului național. Aceasta va fi o alternativă utilă pentru elevi, părinți și profesori.

Se propune ca materialele educaționale în format video să fie transmise și prin intermediul televiziunii naționale și IPTV, pentru a asigura o accesibilitate maximă pentru toți elevii.
Mulțumim tuturor pentru susținere și suport. Mult succes elevilor, profesorilor și părinților!
Proiectul Educație Online este implementat de către Primăria Municipiului Chișinău și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, cu suportul Fundatia Soros-MoldovaUTM – Universitatea Tehnica a MoldoveiEdu TolkCrunchyrollATIC și AISE – Cursuri de Engleza


4 Replies to “Participă la lansarea online a platformei educatieonline.md”

  1. Minunat Proiect Se identifică cauze,efecte,implicații, se explică , se interpretează , se dezvoltă ,comportamente în consonanță cu ideile care promovează valoarea , aptitudinea și talentul inovatorilor din domeniul școlar , atât în ceea ce privește cadrele didactice cât și în ceea ce privește competențele elevilor…în condiții neprevăzute până acum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *