ORID – o metodă participativă de facilitare a conversațiilor în grup


Credeți că spațiul online poate oferi posibilități pentru a avea experiențe participative și a forma conexiuni autentice între oameni? Noi credem că e posibil. Dacă sunteți curioși, proiectul Parteneri în Participare cu susținerea Bosch Alumni Network vă invită la o serie de evenimente, o data pe luna unde vom învăța și încerca diferite metode participative pentru interacțiuni online. Puteți fi facilitator, membru sau lider al unei echipe, învățător, oricine care dorește să lucreze online cu un grup în mod participativ.

🔶Data: 5 noiembrie, joi
🔶Tema: ORID – o metodă participativă de facilitare a conversațiilor în grup
🔶Limba: Româna
🔶Ora: 18:00, ora Chișinău/București
🔶Durata: 2 ore
🔶Facilitatori: Maxim Pijevskii și Violeta Frimu-Patel

🔶Locul: Evenimentul va avea loc online în ZOOM. Pentru a primi accesul la eveniment pe ZOOM, vă rugăm să vă înregistrați în acest scurt formular pînă pe data de 4 noiembrie, 2020.
📌Formular de înregistrare: https://forms.gle/eCvrHQMdVQPJMbaM9📌Important (!): Această sesiune online presupune o interacțiune activă între participanți, utilizarea microfonului, chat-ului, accesarea a cîteva link-uri și editarea Google Slides sau alte aplicații de aceea vă rugăm să utilizați laptop-ul sau computer-ul cu acces la internet stabil și cu microfon funcțional.
Vă așteptăm cu drag!
Maxim și Violeta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *