Oportunitate de voluntariat, eveniment social


Fie că ești student, angajat sau liber profesionist, o experiență de voluntar în organizarea unui eveniment social îți va fi utilă CV-ului, dar mai ales pentru a sfârși acest an cu satisfacția unui lucru făcut pentru viață.

Pe 11 decembrie 2019, Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului, www.pentruviata.md, organiează un eveniment social, menit să informeze publicul referitor la ultimele statistici îngrijorătoare privind suicidul, dar și să vină cu soluții referitor la asistență și consiliere ca răspuns la provocările vieții semenilor noștri.

Împreună cu tine vom organiza un eveniment social PENTRU VIAȚĂ!

Vei fi implicat, alături de echipă, în organizarea evenimentului, stabilit pentru 11.12.2019, 10.00-15.00 , dar și în activitățile de pregătire a acestuia, ceea ce ar însemna:

– Implicare în acțiunile pre-eveniment: distribuire a invitațiilor, amenajare a locației evenimentului, promovare a evenimentului pe rețele de socializare (alte activități incluse în formular).
– Disponibilitatea de oferi suport evenimentului în ziua de 11 decembrie, în funcție de sarcinile stabilite și aprobate de comun accord cu coordonatorii proiectului

***********
Evenimentul este organizat de către Linia Verde Prevenire Suicid www.pentruviata.md împreună cu partenerii.
***********
FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0d-iRNMdWVNa8Vg3xzmlqRRkVwrj8bTtFDB7AK4Nh9d8EoQ/viewform, poate fi completat până pe 27 noiembrie.

Din lista de domenii de implicare din formular, bifați pe cea care Vi se potrivește.
***********
Ședințele organizatorice și de pregătire a materialelor vor avea loc în data de 30 noiembrie și 7 decembrie, ora 12.00.
Locul va fi anunțat persoanelor înregistrate.
************
Mai multe despre noi pe: https://www.facebook.com/LiniaPevenireSuicid/

Mulțumim că ești cu noi!

Pentru mai multe detalii te rugăm să ne scrii pe adresa: evenimente@pentruviata.md , sau să ne contactezi la telefonul: 069905003.

Oamenii triști au nevoie să-și deschidă sufletul, noi le deschidem inima!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *