Meet an American: Talks about Landscape Architecture, Urban Planning, Hiking, Art, and photography.


Vă invităm să fiți prezenți pe 15 Decembrie începând cu orele 17:00, dar și să vă implicați într-o conversație captivantă la care puteți afla mai multe despre valorile, tradițiile și pasiunile culturii americane cu  Brianna Perkins – designer, artist și fotograf în vârstă de 23 de ani, care locuiește în San Diego, California, împreună cu logodnicul ei Bennett și pisica Sequoia.

A crescut în suburbiile din Plano, Texas și în 2015 s-a mutat în pădurile din Fayetteville, Arkansas, pentru a studia Arhitectura peisajului și planificarea urbană la Universitatea din Arkansas. A ocupat funcția de președinte al capitolului studenților American Society of Landscape Architects și a câștigat mai multe premii prestigioase de-a lungul carierei sale academice, cum ar fi un premiu de onoare al American Society of Landscape Architects, American Society of Landscape Architects Merit design Award, International Scholar Award și a fost cel mai recent aleasă ca Universitar din Arkansas 2020 Scholar Național Olmsted, care este un premiu acordat unui student care „folosește idei, influență, comunicare, servicii și leadership pentru a promova proiectarea durabilă și pentru a promova beneficiile umane și sociale”.

Absolventă în decembrie 2019, Brianna s-a mutat în San Diego, California, pentru a lucra cu o firmă de arhitectură peisagistică numită Schmidt Design Group.

Brianna își va împărtăși povestea vieții, de la copilăria petrecută în Texas până la viața de student în Arkansas și viața în California după absolvire. Ea își va împărtăși experiența personală de a studia arhitectura peisajului și planificarea urbană în SUA. De asemenea, Brianna va vorbi despre hobby-urile ei preferate: artă, fotografie și hiking – unul dintre sporturile în aer liber preferate ale americanilor.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/139420614294492/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *