MANAGEMENTUL ECHIPEI LA DISTANȚĂ- conferință video


Participă la o conferință video despre managementul echipei la distanță, organizată de Tekwill Academy.

Managementul echipei la distanță a devenit o necesitate în circumstanțele actuale. Eram obișnuiți să adunăm în sală de ședințe echipa pentru o întâlnire planificată sau ad hoc care ar ajuta în alinierea activităților, explorarea oportunităților, soluționarea problemelor.

Însă, gestionând o echipă de la distanță, trebuie să găsim noi modalități pentru a asigura ca fiecare membru al echipei să rămână pe aceeași undă și să poată continua să execute sarcinile fără monitorizare directă. Astfel, managementul echipelor permite ca toate procesele și livrarea produselor să fie făcute în termenii stabiliți.

Atunci când lucrezi cu o echipă de dezvoltare la distanță, membrii echipei capătă o libertate incredibilă în îndeplinirea lucrului. Cum putem afla, de unde vom cunoaște dacă coechiperii lucrează și își onorează sarcinile la timp?

Alătură-te pentru a obține câteva instrumente și soluții eficiente de gestionare a echipei la distanță de la Angela Sirbu. Conferința video va avea loc pe 27 martie, ora 18:30 – 19:15.

Angela Sîrbu, PMP – Mentor Project Management School, în perioada 2017-2019 Director Educație și Certificare PMI Romania Chapter, vine cu un webinar pentru a împărtăși cele mai bune practici și a ne pregăti de lucru eficient în echipe.

Conferința video va avea loc pe ZOOM, iar accesul îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

Dacă vrei să participi la această conferință video, nu uita să te înscrii la acest linkParticiparea este gratuită.

Sursa: youth.md


4 Replies to “MANAGEMENTUL ECHIPEI LA DISTANȚĂ- conferință video”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *