Mai mulți viitori absolvenți cer anularea examenului de bacalaureat din acest an printr-o petiție


Un grup de elevii au creat o petitie online prin care cer anulare examenului de Bacalaureat pentru promoția 2021. Viitorii absolvenți cer să fie eliberați de la BAC, doar din cauza unui an de pandemie, care a dus la obligația de a face lecțiile online.

Petiția poate fi văzută și semnată aici: https://secure.avaaz.org/community_petitions/ro/oricine_anularea_baccalaureatului_2021/?fbclid=IwAR17rpNdP8Sjc2QBBQ9gsD9Y4971oXpeKiPw5y7Ioj_luM1kJnkkqYx1lIY

„Anul acesta elevii vor avea și mai mare stres decât cei din promoția 2020. Solicitam anularea examenelor de Bacalaureat 2021 nu din motiv că ne temem, dar pentru că nu suntem mulțumiți de rezultatele noastre pe timp de pandemie. Am muncit 12 ani, nu pentru a da testul din sesiune repetata”, se arata în textul petiției.

La momentul publicării acestei știri, peste 8 800 de persoane au semnat petiția privind anularea examenului de Bacalaureat din acest an.

Conform datelor prezentate în vara anului trecut de Ministerul Educației arată circa 29 de mii de elevi și 3000 profesori nu au un laptop, tabletă sau acces la internet. Asta înseamnă că fiecare al 9-lea elev din țară nu are calculator, pentru a putea studia de la distanță, relatează TV8.MD


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *