Invitație de participare la Conferința Anuală eTwinning Plus Moldova, ediția 2019 „Succes și performanță în implementarea proiectelor eTwinning”


Pe data de 14 decembrie anul curent, la Chișinău, Biroul Național de Asistență eTwinning Plus Moldova- Universitatea Tehnică a Moldovei, invită profesorii, care au fost activi în perioada anului școlar 2018-2019au obținut Certificate Naționale și/sau Europene de Calitate și au fost un exemplu de urmat pentru ceilalți eTwinneri, precum și Promotorii și Ambasadorii eTwinning  care sunt pilonii acțiunii eTwinning prin activitatea lor de promovare și oferire de asistență și consultanță comunității eTwinning din Republica Moldova, la Conferința Anuală eTwinning Plus Moldova, ediția 2019 cu genericul ”Succes și performanță în implementarea proiectelor eTwinning”.

Conferința va reuni profesori, manageri școlari și factori de decizie din Republica Moldova, care vor sărbători și discuta împreună performanța cadrelor didactice în proiectele eTwinning. 

Evenimentul este organizat în scopul stimulării  participării și implicării active a profesorilor în proiectele educaționale eTwinning și promovarea calității în desfășurarea lor. În această ordine de idei participanții vor face cunoștință cu noii Ambasadori eTwinning, câștigătorii concursului ”Fii ambasador eTwinning 2019”, cu exemple de bune practici și cu cele mai bune proiecte eTwinning selectate în cadrul concursului ”Proiecte eTwinning. Inovație și colaborare”, și cu școlile care au primit titlul de Școală eTwinning în anul 2019 , acre vor fi premiați/te la Gala Premiilor Naționale eTwinning.  

Cadrele didactice care corespund criteriilor de eligibilitate și sunt interesate să participe, sunt invitate să completeze formularul de aplicare până la data de 25 noiembrie 2019, ora 18:00

Criterii de eligibilitate

Candidații eligibili trebuie:

  • să fie membri eTwinning cu performanțe deosebite în anul academic 2018-2019 și calendaristic 2019;
  • să fie deținători de Certificate Naționale și/sau Europene de Calitate obținute în anul 2019;

Rezultatele selecției vor fi anunțate prin intermediul site-ului național eTwinning – www.e-twinning.utm.md

Cadrele didactice selectate vor fi contactate la adresa de email și numărul de telefon specificate în formularul de aplicare, pentru oferirea Informației detaliate referitoare la programul evenimentului.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de aplicare aici. 

Conferința Anuală eTwinning Plus Moldova este un eveniment organizat tradițional în fiecare an și are drept scop valorificarea rezultatelor școlilor (cadrelor didactice, elevilor, managerilor, părinților) implicate în acțiunea eTwinning.

Participarea la acest eveniment este gratuită, costurile de organizare precum și cele aferente acestui eveniment (rambursarea cheltuielilor de transport profesorilor din regiuni și alimentarea) vor fi suportate din grantul acordat de către Comisia Europeană și de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

Atenție!

Biroul Național de Asistență eTwinning Plus Moldova își rezervă dreptul de a restricționa participarea candidaților la evenimentele organizate ulterior, în cazul furnizării de informații false și nerespectării criteriilor de eligibilitate anunțate la înscriere de către aceștia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *