Institutul de Formare Continuă anunță despre desfășurarea conferinței științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a VIII-a


Institutul de Formare Continuă anunță ca la data 27-28 noiembrie 2020 se va desfășura conferința științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a VIII-a.

‼️În perioada 16 octombrie – 06 noiembrie 2020, aveți posibilitatea de a vă înscrie cu comunicare și de a transmite un articol spre publicare la conferința științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a VIII-a.

Sunt invitați să participe la conferință conducătorii și profesorii instituțiilor de învățământ participanți la cursurile de formare continuă, precum și profesori universitari, cercetători, reprezentanți ai sistemului de învățământ continuu.

‼️‼️‼️Vă atragem atenția că acum are loc înregistrarea doar cu încărcare nemijlocită a articolului. Înregistrarea ca participant fără comunicare va fi posibilă în zilele desfășurării conferinței.

✅Cerințele privind întocmirea articolului le găsiți la adresa https://drive.google.com/file/d/175V2COkcxljkOxsTIGoa0glETDGN_9e3/view?usp=sharing
✅Înregistrarea și prezentarea articolului o faceți la adresa https://form.jotform.com/202881303645049

Detalii despre conferință https://iic.md/ro/conferinta-inovatii-pedagogice-in-era-digitala/


One Reply to “Institutul de Formare Continuă anunță despre desfășurarea conferinței științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a VIII-a”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *