Înregistrează-te la Cursul de formare pe G Suite pentru Educație – completează chestionarul!


Formările sunt gratuite, vor avea loc la în perioada 6 august – 15 septembrie 2020, la distanță (online), în grupuri de cel mult 35 persoane, repartizate pe raioane și municipii. 

Pentru participarea la acest curs vor fi acordate 2 credite (total 60 de ore: 16 ore de formare și 44 de activități individuale) și se vor elibera certificate digitale.

Informațiile colectate prin acest chestionar vor fi transmise către direcțiile teritoriale de educație și formatorilor regionali, care ulterior vor anunța detaliile logistice și informațiile de acces la curs pentru fiecare.

Notă: acest curs este destinat cadrelor didactice din învățământul general și face parte din Programul Național de Alfabetizare Digitală a cadrelor didactice, desfășurat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație ”Clasa Viitorului”, cu sprijinul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, USAID, Suediei și UK aid, prin intermediul Proiectului de Competitivitate din Moldova, precum și Fundației Orange Moldova.

Pentru a participa la cursul de formare ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice, pentru predare-învățare-evaluare, cu G Suite pentru Educație” alegeți raionul Dvs. pe hartă, apăsați butonul și completați chestionarul accesat.

Aici: https://www.clasaviitorului.md/gsuite/?fbclid=IwAR14mBq9HcJCa9GluX5u8gcWr-3I6Lmvk5ud5S08ezYFNTU1Q8aJ3yCCbSs


48 Replies to “Înregistrează-te la Cursul de formare pe G Suite pentru Educație – completează chestionarul!”

      1. Doresc să-mi aprofundez cunoştințele in utilizarea instrumentelor digitale in cadrul predării/evaluării.

  1. Sunt utile aceste cursuri, putem lu -a metote noi de predare, nimic nui în plus doar omul o viață trăește și o viață învață, trebuie șă fim în pas cu timpul.

  2. Buna ziua. Sper sa putem participa si noi profesorii din Romania, sunt interesante aceste cursuri si utile. Ce ne puteți spune despre inscrierea noastră?

  3. Bună ziua. Profesoara de limba franceză Mîrza Galina de la Colegiul Național de Comerț al ASEM îndrăznește să Vă deranjeze. . V- AȘ FI FOARTE RECUNOSCĂTOARE, dacă mi-ați da un răspuns . Eu am depus cererea , corect completată, pe 21 iulie, nu mă regăsesc în lista de confirmare.

  4. Iată e 6 august. Când și cum începe Cursul de formare pe G Suite pentru Educație. Verificam poșta electronică în fiecare zi și Fb. Nu am nici o informație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *