Informație utilă: De mâine, este interzis să vă aflați în spațiul public în grupuri mai mari de 3 persoane și trebuie să aveți obligatoriu acte de identitate


Începând cu 27 martie, autoritățile interzic aflarea în spațiul public a grupurilor mai mari de trei persoane și toți cetățenii sunt obligați să dețină acte de identitate valabile pe care să le prezinte la solicitarea polițiștilor, cu referire la TV8.md

Interdicția parțială de circulație a fost impusă de Comisia pentru Situații Excepționale, care s-a întrunit în această seară în ședință.

Pentru bugetari, au fost oferite 9 zile libere la rând, începând de sâmbătă, pentru ca să stea acasă. Săptămâna viitoare, toate unitățile de angajați din sistemul bugetar, în afară de angajații din spitale și din domeniul apărării și securității naționale vor avea liber.

„Trebuie să rămâneți acasă, chiar dacă veți avea ispita să circulați prin republică. Vă rugăm nu vă duceți în sate, nu migrați”, a cerut premierul Ion Chicu.

Zilele de lucru vor fi recuperate ulterior de bugetari după un grafic care va fi stabilit ulterior de Guvern.

Sursa: tv8.md


One Reply to “Informație utilă: De mâine, este interzis să vă aflați în spațiul public în grupuri mai mari de 3 persoane și trebuie să aveți obligatoriu acte de identitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *