În atenția organele locale de specialitate în domeniul învăţământului, instituţiilor de învăţământ general publice şi private, instituțiilor de învățământ profesional tehnic și instituțiilor de învățământ superior


Ministerul Educației, Culturii și Cercetării atenționează conducătorii instituțiilor de învățământ de toate nivelurile, publice și private privind obligația de a respecta deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.

Astfel, in conformitate cu Dispoziția nr.6/2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova zilele 30 martie – 03 aprilie se declară zile de odihnă pentru toate unitățile din sectorul bugetar. Prin urmare, în perioada menționată, procesul educațional la distanță nu se va desfășura, atât în instituțiile de învățământ publice, cât și în cele private, de toate nivelurile.

Circulara Ministerului Educației, Culturii și Cercetării nr. 04/1-09/2058 din 27.03.2020


One Reply to “În atenția organele locale de specialitate în domeniul învăţământului, instituţiilor de învăţământ general publice şi private, instituțiilor de învățământ profesional tehnic și instituțiilor de învățământ superior”

  1. Foarte rău. Elevii, dar și părinții de=abia s-au adaptat la noua metodă de predare și survine această pauză…. Apoi din nou să-i implicăm… Sper să trimitiți ministerului reacția noastră, a profesorilor, or în spatele meu e colectivul pedagogic alături de care activez și alți pegagogi cunoscuți din alte școli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *