Healthy Smoothies and Veggie Milks Workshop


Ziua Mondială a Alimentației este sărbătorită în fiecare an în întreaga lume în cinstea datei fondării Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură în 1945.

Demn de menționat este că anul acesta, Premiul Nobel pentru Pace din 2020 a fost acordat Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite (PAM). Agenția a primit premiul pentru eforturile sale de a combate foamea și de a îmbunătăți condițiile de pace.

Cu această ocazie, America House Chișinău ar dori să propună un tutorial de gătit împreună cu invitatul nostru special, care îi va învăța pe oameni cum să facă un smoothie sănătos și delicios. Valeria Șvarț- Groger este cofondator al Katalyst Kitchens. Ea crede că alimentația este una dintre cheile transformării și vindecării corpului, mediului și economiilor noastre. În prezent, lucrează la înființarea primului Incubator de afaceri alimentare din regiune. Katalyst Kitchens își va deschide porțile în vara anului 2021, la Riscova, Moldova pentru a stimula inovațiile, a reduce obstacolele de pornire și a construi încrederea în sectorul agroalimentar. De asemenea, Valeria Șvarț- Groger este studentă FLEX din 2007.

Ne vedem live pe Facebook pe 16 Octombrie începând cu 18:30.
https://www.facebook.com/events/704901430234777/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *