Gala de Premiere a Voluntarilor


„Festivalul Voluntarilor” – un eveniment despre voluntari, pentru voluntari și în cinstea voluntarilor.
Timp de 4 luni, echipa organizatorică a proiectului, a adunat din toate colțurile țării, experiențe de succes ale voluntarilor, instituțiilor gazdă a activității de voluntariat, ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și companiilor private, care au realizat și susținut acțiuni de voluntariat pe parcursul anului 2020.


Iar în data de 5 decembrie 2020, de Ziua Internațională a Voluntarilor, ora: 18:00, TE invităm ONLINE să fii alături de noi, pentru a vedea cine sunt câștigătorii concursului.
Echipa Fundației pentru Educația Non-Formală aduce sincere mulțumiri tuturor aplicaților în cadrul concursului și vom avea grijă ca fiecare participant, să recepționeze certificatul de participare. În 2020 am demonstrat „Voluntarii fac diferența”! Vă mulțumim!„Festivalul Voluntarilor – 2020” este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.
Parteneri: Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, Metro Cash&Care, Centrul Republican al Voluntarilor, Rețeaua Națională a Consiliilor Locale de Tineret.
Parteneri media: diez.md, youth.md, profesor.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *