Fundația Soros Moldova oferă 20 de laptopuri pentru cadrele didactice, care nu dețin tehnică de calcul necesară pentru educația la distanță


Datorită suportului oferit de către Fundația Soros Moldova 20 de cadre didactice, care nu dețin tehnică de calcul necesară desfășurării procesului educațional la distanță vor beneficia de câte un laptop cu Windows licențiat.

Tehnica de calcul urmează a fi transmisă instituțiilor de învățământ selectate de către organele locale de specialitate în domeniul învățământului și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Criteriile de bază pentru selectarea beneficiarilor sunt numărul de elevi pentru care cadrul didactic predă lecțiile și deținerea competențelor digitale de către profesori.

În această perioadă, continuarea procesului educațional la distanță reprezintă o prioritate a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, iar asigurarea pedagogilor și a elevilor cu tehnica de calcul necesară este fundamentală.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exprimă profundă recunoștință Fundației Soros Moldova pentru suportul acordat în asigurarea unei educații de calitate.


8 Replies to “Fundația Soros Moldova oferă 20 de laptopuri pentru cadrele didactice, care nu dețin tehnică de calcul necesară pentru educația la distanță”

 1. Salut, eu ca cadru didactic am mare nevoie de laptop, fiindcă îmi este greu să lucrăm trei persoane de pe telefon.

 2. Laptopul meu nu lucrează și fac lecții on-line cu telefonul mobil.
  E posibil, dar nu ne oferă oportunități de lucru cu diferite instrumente, nu pot cuprinde toți elevii și simt că aș putea realiza mai multe obiective dacă voi avea calculator.
  Mulțumesc anticipat!

 3. Care sunt criteriile de selectare a cadrelor didactice ce ar putea beneficia de un laptop? Deoarece sunt profesor de geografie și biologie , predau atit la trapta gimnaziala cit si liceala în 16 clase virtuale pe care le gestionez de pe telefonul mobil și nu pot accesa majoritatea oportunităților pe care le oferă platformele educaționale prin intermediul cărora predau la clasa?

 4. Buna ziua. Am foarte mare nevoie de un laptop. Lucrez de la telefon și multe lucruri nu le pot face. Activez la treapta liceală și gimnaziala.
  Cum as putea aplica la acest concurs?
  Mulțumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *