Formarea gândirii ştiinţifice la elevi. Webinar pentru profesori


Deoarece a doua ediţie care urma să aibă loc anul acesta a fost amânată din motive obiective, organizatorii s-au gândit să organizeze un webinar gratuit pentru profesorii de gimnaziu interesaţi să participe la proiectul: Our Target: Understanding the World!- ediţia a II-a, înscris în CAEM, Calendarul Activităţilor Educative Municipale 2020.

Fundaţia Romanian Business School şi Şcoala Metropolitană ARC, organizează în parteneriat cu partenerii de la HUBI’S LAB, miercuri 20 mai, ora 18:00, webinarul de pregătire pentru pentru cadrele didactice care predau discipline ştiintifice elevilor din clasele IV – VIII ( ştiinţele naturii, biologie, chimie, fizică).

Lector univ. dr. Bianca Gălăţeanu, cercetător la Facultatea de biologie a Universităţii Bucureşti va susţine un atelier interactiv cu tema: Cum îi pregătim pe copiii noştri să folosească gândirea ştiinţifică în explicarea fenomenelor naturale? Vor fi abordate subiecte legate de înţelegerea pandemiei actuale, opinii ale cercetătorilor corelate cu modul cum educam gândirea elevilor pentru a lega teoria de practica vieţii de zi cu zi.
Participarea este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de email: luiza.cristea@scoala-arc.ro


7 Replies to “Formarea gândirii ştiinţifice la elevi. Webinar pentru profesori”

  1. As dori sa invat de la voi! Predau stiintele naturii si orice experiment conteaza, de la cel mai simplu la cel mai complicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *