Fii vloggerul CICDE! Inspiră-te de la aricelul Arci pentru a câștiga concursul CICDE


Cu siguranță că ai un vlogger sau o vloggeră pe care îl/o urmărești atent pe rețelele de socializare și visezi că, poate într-o zi, vei avea și tu succes cu video-urile tale. CICDE îți oferă posibilitatea să îți testezi acum puterile de vlogger sau vloggeră.

Participă la concursul de vlogging „Ariciul Arci te ajută să afli cum votezi în siguranță”, organizat în perioada 23 noiembrie – 6 decembrie 2020 și ia și un premiu pe măsură. La concurs sunt invitați să participe copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani.

Cum? Foarte simplu. Înregistrează un video în care prezinți informația pe care ai aflat-o, citind ediția a III-a a revistei de benzi desenate electorale „Arci contra COVID-19”.

Alege tu modalitatea de prezentare a informației. Ai libertatea de a decide dacă te adresezi direct copiilor de vârsta ta sau te adresezi adulților, care au deja dreptul de vot. Mai mult, ai putea să implici părinții sau surorile și frații mai mari cu care ai putea dialoga și povesti despre cele aflate. Ori, faci o scurtă piesă de teatru, iar asistenții tăi vor fi jucăriile, poate chiar mascota Arci.

Dacă benzile desenate electorale nu au ajuns la tine în timpul Campaniei „Drumul lui Arci spre alegeri”, nu te întrista. Poți descărca de aici: https://bit.ly/3ePeONW

Materialele video trebuie să fie de calitate bună și să se încadreze între 90 și 180 de secunde (max. 3 minute). Video va fi încărcat pe YouTube sau pe pagina de Facebook a unuia dintre părinți, surori sau frați adulți, profesori sau chiar pagina școlii în care înveți, cu hashtagul #ConcursCICDE, iar link-ul va fi transmis la adresa: info@cicde.md

Mesajul va conține și numele, prenumele tău, vârsta și datele de contact ale unuia sau ambilor părinți. 

Cele mai bune și originale vlogguri vor fi premiate cu premii valoroase

Așteptăm vloggurile voastre până la 1 decembrie 2020, iar dacă aveți întrebări/neclarități, scrieți-ne pe info@cicde.md sau pe pagina de Facebook a CICDE.


One Reply to “Fii vloggerul CICDE! Inspiră-te de la aricelul Arci pentru a câștiga concursul CICDE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *