Evenimentul de lansare a proiectului de educație financiară „Învață! Dă sens banilor!”


    • Data evenimentului: Vineri, 29 Martie 2019
    • Ora evenimentului:10:00
    • Locație: Tekwill
    • Adresa: str. Studenților 9/11
    • Persoana de contact: Natalia Chitii

 

 

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Banca Națională a Moldovei au deosebita plăcere să vă informeze privind lansarea proiectul de educație financiară „Învață! Dă sens banilor!”. Evenimentul va avea loc pe data de 29 martie 2019, începând cu ora 10:00, la Centrul de Excelență în Domeniul TIC „Tekwill” (str. Studenților 9/11, mun. Chișinău). Agenda preliminară este anexată.

În cadrul evenimentului, Banca Națională a Moldovei și Expert-Grup își propun să lanseze proiectul de educație financiară „Învață! Dă sens banilor!”, obiectivul căruia este să contribuie la dezvoltarea unui sistem financiar solid în care consumatorii sunt bine informați și iau decizii financiare de o manieră responsabilă. Evenimentul va fi structurat în trei sesiuni, fiecare având un grup-țintă de participanți (autorități publice centrale, tineri și reprezentanți ai sectorului IT), iar sugestiile și comentariile primite vor fi luate în considerație la ajustarea conceptului final al proiectului de educație financiară.

La eveniment vor participa factorii de decizie din cadrul Băncii Naționale a Moldovei, Ministerului Finanțelor, Ministerului Educației, Culturii și Cercetări, Comisiei Naționale a Pieței Financiare,reprezentanți ai băncilor licențiate, asiguratori, alte instituții în domeniu, precum și experți economici.

Limba de lucru a evenimentului va fi limba română. 

Pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să completați formularul de mai jos, până pe data de 27 martie 2019, ora 18:00.

Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa natalia@expert-grup.org, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Mai multe pe pagina de facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *