Eveniment gratuit: Învață cum să creezi lecții fascinante și să predai interactiv în mediul online


Învață cum să creezi lecții fascinante și să predai interactiv în mediul online

Când? 28 Ianuarie 2021, Online – Zoom, ora 18:00
Asociația “Ține de Noi” în colaborare cu Fundația Hanns Seidel – România și în parteneriat cu Sellification, vă adresează invitația de a participa la dezbaterea “Învață cum să creezi lecții fascinante și să predai interactiv în mediul online”, eveniment special conceput și dedicat tuturor dascălilor din România, în aceste vremuri grele, de pandemie.Evenimentul are loc online, prin intermediul aplicației Zoom.

Participarea este gratuită.

Link înscriere: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScKSULdBKrve1…/viewform

Dezbaterea online, pe Zoom, va avea loc pe 28 ianuarie, ora 18:00. Această dezbatere urmărește să continue demersurile noastre pentru reforma profundă a sistemului educațional românesc, continuând folosirea unei platforme de dezbatere care a reunit peste 20.000 de actori interesați, de la profesori, reprezentanți ai elevilor, părinți, ONG-uri.În ultimele 7 luni am organizat 21 conferințe cu tema educația online în România – provocări și perspective viitoare pentru învățământul pre-universitar, universitar, și pentru învățământul preșcolar și primar, precum și Conferința Națională în Domeniul Educației. Ultimele evenimente organizate au fost “Strategia privind digitalizarea educației din România” și “Starea de bine a profesorilor”, precum și 6 dezbateri din cele 8 grupuri de lucru pentru Strategia digitalizării în România lansată de Ministerul educatiei. Toate aceste evenimente arată foarte clar preocuparea noastră pentru îmbunătățirea sistemului educational din România.
Evenimentul va avea 2 părți, training și sesiune de întrebări și răspunsuri

PROGRAM PROPUS

– Mentalitatea și atitudinea educatorului online de succes.
– Metoda A.P.T. pentru a trece peste provocările tale, ca educator online.
– Un exemplu de activitate online: predarea interactivă, în direct, a unei lecții interactive și captivante de Limba Română;
– Storytelling în direct: 5 structuri de povești care fac minuni atunci când vrem să-i fascinăm pe elevi.
– 10 tipuri de activități pentru predarea în mediul online.
– Tehnici de conectare și implicare a participanților / elevilor tăi și dinamizarea orei (sau cum să îi ții conectați în timpul predării).
– Gestionarea celor 6 tipuri de participanți dificili (da, și în mediul online elevii și participanții pot fi neastâmpărați și vei descoperi cum să-i gestionezi).

TRAINERI

Călin Iepure – Co-fondator SELLification
Speaker, trainer și moderator Business Days, antreprenor și CEO bizz.club – cel mai extins club de business networking din România. Autor a 5 cărți.

Bogdan Vaida – Co-fondator SELLification
Educator online cu o platformă de 10 000 de cursanți în 10 cursuri online și autor a 9 cărți. A susținut traininguri prin China, Caucaz și Europa.Răzvan Curcubătă – Co-fondator SELLification
Trainer certificat ANC, vorbitor în public cu experiență de sute de ore de training adresate adulților, tinerilor și copiilor și practician în Programare Neurolingvistică.

Toți actorii din sistemul educațional care au expertiză sau preocupare precisă în zona resurselor educaționale deschise sunt invitați să participe, pentru a reprezenta, din diferite perspective, sistemul de învățământ: profesori, elevi, părinți, specialiști în educație din societatea civilă sau instituții publice.
Participarea în cadrul acestui workshop este gratuită

Link înscrierehttps://docs.google.com/…/1FAIpQLScKSULdBKrve1…/viewform
Organizatorii își propun să încurajeze și să consolideze dialogul dintre principalii actori interesați de sistemul educațional și să faciliteze promovarea modelelor de bune practici.În ultimii cinci ani, sub diverse forme organizatorice, cu sprijinul altor asociații, am organizat numeroase evenimente care abordează subiectul educației, reunind un număr de peste 5000 de actori relevanți în educație: profesori, reprezentanți ai sindicatelor, directori, reprezentanți ai Ministerul Educației și agenților din subordine, precum și o serie de persoane publice implicate în deciziile privind sistemul de învățământ, dintre care și Președintele României și Ministerul Educației și Cercetării.


4 Replies to “Eveniment gratuit: Învață cum să creezi lecții fascinante și să predai interactiv în mediul online”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *