Erasmus Student Network Chisinau își extinde echipa


Erasmus Student Network Chisinau își extinde echipa. Alătură-te comunității internaționale pentru a-ți petrece anii de studenție alături de tineri la fel de entuziasmați ca tine, învățând limbi străine, descoperind noi culturi și dezvoltând spiritul de echipă alături de voluntari din diferite colțuri ale lumii.

Ce este Erasmus Student Network Chisinau?

ESN Chișinău este o organizație neguvernamentală tânără și activă, parte a rețelei internaționale Erasmus Student Network. Organizația este prezentă în peste 500 de orașe și universități, în 42 de țări din Europa.

Misiunea echipei este de a împărtăși experiența acumulată prin participarea în proiectele Erasmus+, de a susține studenții internaționali din Moldova, precum și de a crea oportunități de dezvoltare pentru tineri, promovând totodată proiecte de schimb internațional pentru educația de calitate.

În funcție de capacitățile și dorințele tale, ai posibilitatea să faci parte din patru comitete.

#1. Parteneriate și Fundraising este echipa responsabilă de bugetul organizației și de relația cu partenerii naționali și internaționali. Aici poți învăța cum se creează și se gestionează un buget și cum să scrii un proiect de grant câștigător pentru ideea ta.

#2. PR și Comunicare este echipa ce stă în spatele postărilor de pe rețelele sociale. Aici îți vei testa abilitățile în foto/video/design și vei afla cum e să vorbești tinerilor prin intermediul materialelor vizuale. În cadrul comitetului îți vei putea practica și îmbunătăți engleza prin scrierea de texte pentru postări, articole etc.

#3. Resurse Umane este comitetul care maximizează productivitatea voluntarilor prin organizarea activităților interactive, dar și a evenimentelor importante din organizație. Aici vei învăța alături de tineri entuziaști cum se dezvoltă atmosfera familială și productivă într-o echipă, cum se gestionează o campanie națională sau cum se organizează traininguri.

#4. Schimburi Internaționale este comitetul ce ajută studenții străini să cunoască Moldova și cultura ei. Organizează evenimente și vizite prin care studenții au oportunitatea să cunoască tineri locali, să învețe limba și obiceiurile locale.

Poți face parte din comunitatea dacă:
# ești student(ă) sau elev(ă) într-o instituție de învățământ din Republica Moldova;
# ești gata să dedici organizației cel puțin trei ore pe săptămână;
# dorești să înveți cum se gestionează o organizație și să îți dezvolți noi abilități;
# crezi că educația nu se limitează la prelegeri și seminare.

Pentru efortul și implicarea ta, comunitatea îți oferă:
# informație și ajutor pentru a depune dosarele la oportunitățile Erasmus+;
# oportunitatea de a-ți face prieteni internaționali și de a fi parte din familia ESN;
# posibilitatea de a-ți îmbunătăți engleza prin conversații cu studenți internaționali;
# participarea la instruiri și conferințe internaționale ca reprezentant al organizației.

Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular până pe 9 octombrie 2020.

Pentru detalii și întrebări, poți să contactezi echipa pe e-mail esn.chisinau@gmail.com, pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon +37368542523 (Petrașcu Beatricia).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *