Educație Interactivă cu elevii în Online (Webinar Gratuit)


𝐄𝐃𝐔𝐂𝐀𝐓̦𝐈𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐂𝐓𝐈𝐕𝐀̆ 𝐂𝐔 𝐄𝐋𝐄𝐕𝐈𝐈 𝐈̂𝐍 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄
– 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘀𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗶 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 –

Vremuri diferite necesită măsuri diferite!

După cum ai observat, în această perioadă ne confruntăm cu un context fără precedent care dă „bătăi de cap” profesorilor, educatorilor, trainerilor, terapeuților și… lista continuă.

👨‍🏫 Au apărut provocări ce au luat prin surprindere atât sistemul de învățământ cât și pe cei care susțin activități educaționale în sală. Chiar și noi am trecut prin asta, atunci când am fost nevoiți să adaptăm certificarea experiențială SELLification pentru mediul online (îți povestim live).

Dacă ar fi să spunem concis care sunt 𝗣𝗥𝗢𝗕𝗟𝗘𝗠𝗘 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗮𝗽𝗮̆𝗿𝘂𝘁, ele sunt:
❌ adaptarea predării în mediul online a ceea ce până acum a fost făcut doar față în față;
❌ captarea atenției și participarea elevilor / studenților;
❌ atingerea obiectivelor de predare în online;
❌ lipsa uneltelor și dificultățile tehnice;
❌ susținerea de meditații ONLINE;
… și multe altele

Tocmai din acest motiv, venim în mod special în sprijinul 𝗣𝗥𝗢𝗙𝗘𝗦𝗢𝗥𝗜𝗟𝗢𝗥 și 𝗘𝗗𝗨𝗖𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗟𝗢𝗥 pentru a le oferi acele cunoștințe pe care le-am descoperit, dar și tuturor celor care oferă servicii de educație, consultanță sau training.

Ne-am propus ca 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘀𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗲 𝗶̂𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘, adică să susținem activități interactive la distanță. Din acest proces vor avea de câștigat elevii, studenții, participanții la training, angajații, cei care au nevoie de consultanță și terapie… cu alte cuvinte TOATĂ LUMEA!

Până acum la acest webinar gratuit au participat 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟴𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲. 𝗖𝗲-𝗮𝗿 𝗳𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗻𝘂 𝗿𝗮̆𝗺𝗮̂𝗶 𝗻𝗶𝗰𝗶 𝘁𝘂 𝗶̂𝗻 𝘂𝗿𝗺𝗮̆? Ce-ar fi să participi la un 𝘄𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝟮 𝗼𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗲𝗶 𝗗𝗘𝗦𝗖𝗢𝗣𝗘𝗥𝗜 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗹𝗲:
✅ 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆-𝘁̦𝗶 𝗮𝗱𝗮𝗽𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗲𝗱𝗮𝘁𝗮̆ 𝗼𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁̦𝗶𝗶 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲, dinamice, care să genereze implicare, interes și dorință de învățare;
✅ 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗰𝗿𝗲𝗲𝘇𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲 𝘀̦𝗶 𝘀𝗮̆-𝘁̦𝗶 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝘇𝗲𝘇𝗶 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗶 / 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶 într-un mod dinamic, chiar dacă sunt la un monitor distanță de tine (Sau… mai pe românește, nu își mai verifică Instagramul sau Facebook-ul în timpul orelor tale)
✅ 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆-𝘁̦𝗶 𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝗶 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗱𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗶 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘁𝗮 𝟭𝟬;
✅ 𝗖𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗲𝘀̦𝘁𝗶 pentru a crea un spațiu colaborativ, mini-jocuri, voturi online și concursuri adaptate elevilor / studenților tăi;
✅ 𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘁𝗮̆𝗶 î𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲, indiferent de materia predată.
… totul adaptat pentru mediul online pentru că acum #educămladistanță#educămonline.

Dacă te întrebi 𝗖𝗨𝗜 𝗜̂𝗜 𝗘𝗦𝗧𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗧𝗜𝗡𝗔𝗧 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗪𝗘𝗕𝗜𝗡𝗔𝗥 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧:
1️⃣ În primul rând 𝗣𝗥𝗢𝗙𝗘𝗦𝗢𝗥𝗜𝗟𝗢𝗥 / 𝗘𝗗𝗨𝗖𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗟𝗢𝗥 care fac parte din sistemul de învățământ și doresc să continue procesul de învățare și să interacționeze la distanță (mai profund) cu elevii / studenții lor;
2️⃣ În al doilea rând 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 / 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 (care nu mai pot susține activități în sală), 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 (care își doresc să transmită informația într-un mod dinamic echipelor și angajaților), 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 (care „lucrează” cu clienții lor într-un mod experiențial) și 𝗼𝗿𝗶𝗰𝘂𝗶 𝗶̂𝘀̦𝗶 𝗱𝗼𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗺𝗶𝘁𝗮̆ 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗶̂𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘!

𝐏𝐑𝐄𝐙𝐄𝐍𝐓𝐀𝐓𝐎𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐈𝐌𝐄𝐍𝐓:
𝐈𝐥𝐢𝐞 𝐃𝐞𝐫𝐜𝐚𝐜𝐢 (business trainer de peste 11 ani în Public Speaking, Time Management, Comunicare, Vânzări, Management, etc cu peste 3000 de persoane instruite).

𝗖𝗶𝗻𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗙𝗔𝗖𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗜:
📌 𝗖𝗮̆𝗹𝗶𝗻 𝗜𝗲𝗽𝘂𝗿𝗲 (speaker, trainer și moderator Business Days, antreprenor și CEO bizz.club – cel mai extins club de business networking din România, autor a 5 cărți);
📌 𝗥𝗮̆𝘇𝘃𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗿𝗰𝘂𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆ (trainer certificat ANC, vorbitor în public cu experiență de sute de ore de training adresate adulților, tinerilor și copiilor și practician în Programare Neurolingvistică);
📌 𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗩𝗮𝗶𝗱𝗮 (educator online cu o platformă de 10 000 de cursanți în 10 cursuri online și autor a 9 cărți):
📌 𝐕𝐢𝐨𝐫𝐞𝐥𝐢𝐚 𝐃𝐞𝐫𝐜𝐚𝐜𝐢 (trainer și co-fondator a unicului curs de Public Speaking și Dicție – Professional Speaker din Moldova, destinat adulților, copiilor și adolescenților, cu experiență de 4 ani).

𝗖𝗨𝗠 𝗔𝗣𝗟𝗜𝗖𝗜:
1️⃣ Te înscrii în formular: https://bit.ly/2BBZTqI
2️⃣ Îți verifici adresa de email unde îți vom trimite link-ul webinar-ului cu câteva ore înainte de eveniment;
3️⃣ Pune-ți în calendar Webinar-ul, #staiacasă, ia-ți apă cu tine, o agendă de notițe și #hailawebinar! 🙂

https://www.facebook.com/groups/EducatoriSellification

❗❗ 𝗢𝗳𝗲𝗿𝗶𝗺 𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓 𝗱𝗲 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲 𝗧𝗨𝗧𝗨𝗥𝗢𝗥 𝗰𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗜̂𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗨𝗟𝗔𝗥


5 Replies to “Educație Interactivă cu elevii în Online (Webinar Gratuit)”

  1. Sunt profesor de limba rusa,ed plastica,ed.tehnologica.Am participat la invatamintul la distanta la un nivel primitiv de pe Vaiber.Cel mai problematic a fost evalurea cunostintelor

  2. As dori sa cunosc si eu mai multe despre cum se poate de lucrat cu tehnologiile si ce saituri s-a folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *