Educația Finlandeză- instrumente și metode moderne de predare


Centrul Educational Eduteka vă invită pe 2 septembrie 2020, ora 17:30 la Educația Finlandeză- instrumente și metode moderne de predare

În curând, Edustudio Helsinki în parteneriat cu Centrul Educațional Eduteka și Primăria Municipiului Buzău organizează două evenimente gratuite dedicate cadrelor didactice.

Locația EVENIMENTULUI: Buzău, Consiliul Județean Buzău. Vezi harta AICI!

La prezentarea “Educația în stil finlandez” puteți învăța de la Johanna Järvinen-Taubert și Ellimaija Ahonen, fondatoarele LessonApp, despre bunele practici din sistemul educațional finlandez, cum puteți aplica și voi la clasă pedagogia finlandeză și ce instrumente și metode educaționale moderne puteți prelua.

Cu cine?
Johanna Järvinen-Taubert este director pedagogic și co-fondator LessonApp. A lucrat ca profesor, formator de cadre didactice și cercetător universitar în domeniul educației. În ultimii 20 de ani s-a concentrat pe formarea profesorilor pentru toate nivelele de învățământ ținând cursuri și traininguri pentru profesori din lumea întreagă. Johanna are o experiență vastă în dezvoltarea metodelor de predare și învățare.
Ellimaija Ahonen este director executiv și co-fondator LessonApp și are experiență în domeniul educației și a formării profesorilor. În ultimii 15 ani a întâlnit și a pregătit sute de oameni în Finlanda și în străinătate. A colaborat cu organizații, companii și asociații.
Bianca Biro este co-fondatoarea asociației non profit Edustudio Helsinki și a platformei educaționale Zmeișorii. Bianca locuiește în Finlanda de 14 ani unde este profesor de limba franceză și limba română și are experință în pedagogia finlandeză și crearea de materiale educaționale.

Pentru cine?
Evenimentul este deschis tuturor cadrelor didactice, indiferent de nivelul la care predau, interesate să învețe despre sistemul educațional finlandez, pedagogie, metode și instrumente moderne de învățare și predare.

❗️📩Înscrierea se va face exclusiv prin completarea formularului din acest link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd40Mte6Gmdtot2ztEnicWn_KYjRArcQM6eFFlMWpVSd45xVA/viewform?usp=sf_link


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *