Draw For Dogs Project


Avem iubitori de câini aici sau de animale per general?

Vă invităm la o conversație relaxată și plăcută despre un alt tip de caritate decât cel tradițional. Invitatul nostru este Maks Graur, creatorul proiectului de caritate „Draw for Dogs” și împreună cu Nata Andreev, coordonatorul AmSpaces vor avea o discuție despre această campanie inovatoare care are ca scop ajutarea adăposturilor de animale din Moldova.

Anul acesta au avut un număr record de 50 000 MDL adunați din donații. Maks organizează proiectul anual de caritate Draw for Dogs din 2017. Conceptul de bază al proiectului este de a încuraja publicul să ajute adăposturile de animale, oferind în schimbul donațiilor– portrete create de ilustratori locali și străini. Pe parcursul a patru ani, peste 300 de portrete au fost realizate de 50 de artiști și au fost colectați aproape 100.000 mdl, care au fost distribuiți în șapte adăposturi de animale din țară.

Maks Graur a studiat Graphic Design în Marea Britanie la Oxford Brookes University între 2015 și 2018. A fost nominalizat la categoria de ilustrație editorială la Ilustrofest 2020 în Belgrad, Serbia.

Link către evenimentul unde va avea loc LIVE-ul:
https://www.facebook.com/events/950602178761188/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *